Kategori produk

Hubungi Kami

2fprototypes Co, Ltd
ADD:No.21 bangunan, 98 kawasan perusahaan, bandar Shajing, Baoan, Shenzhen, China
Tel: +86-755-23078283
PH: +8618929368892
E-mel:Info@2fprototypes.com

Papan Pemuka Kereta Dengan Pengeluaran Vacumm Pengeluaran Massal

Papan Pemuka Kereta Dengan Pengeluaran Vacumm Pengeluaran Massal

Papan pemuka kereta dengan proses pengecoran Vacumm: Sebelum membuat acuan silikon, perlu dilakukan A asal, boleh dilakukan oleh pemesinan CNC atau pengeluaran percetakan 3 d, mula membuat acuan silikon, silikon dan pengawetan. Muncung penampilan silikon adalah cairan yang mengalir, Komponen adalah silika gel, pasukan B adalah agen penyembuhan ....

Hantar pertanyaan

Maklumat produk

Papan pemuka kereta oleh proses pengecoran Vacumm:


Sebelum membuat acuan silikon, perlu dilakukan A asal, boleh dilakukan oleh pemesinan CNC atau pengeluaran percetakan 3 d, mula membuat cetakan silikon, silikon dan pengawetan. Muncul penampilan silikon adalah cecair mengalir, Komponen adalah silika gel, pasukan B adalah agen pengawetan.


Pemprosesan gelembung ekzos vakum: selepas silikon dan menyembuhkan campuran ejen, pautan gelung ekzos vakum, masa penyosok udara tidak boleh terlalu lama, dalam keadaan normal, tidak lebih daripada sepuluh minit, masa vakum terlalu lama, silikon menyembuhkan segera, silang silang, membuat sekeping silikon secara sekeping, tidak boleh membasahi atau berus.


Proses berus atau operasi: kaedah lukisan atau perfusi gel silika yang telah dipam melalui gelembung.Buang pada produk (nota: produk atau model yang akan disalin sebelum menuangkan silikon mesti dikeluarkan atau dipisahkan). Kemudian gunakan gel silika pada produk, salutan mesti ada, dan selepas 30 minit, tampal lapisan kain kain kasa untuk meningkatkan kekuatan dan ketegangan gel silika.


Pengeluaran acuan luaran: kaedah umum dan bahan-bahan adalah untuk membentuk semua bulat, dengan plat getah atau kayu, plaster yang digunakan akan mati ark diisi adalah ok, cara lain menggunakan salutan resin, lapisan lapisan lapisan resin tampal kaca serat, kayu , besmear sekali lagi mengulangi dua atau tiga lapisan, boleh melengkapkan acuan mati.


Kaedah mod pengairan atau cara perfusi: mengisi acuan atau acuan pengisian, digunakan untuk membandingkan produk yang licin atau mudah, tidak ada garisan kerja yang menjimatkan untuk menjimatkan masa, adakah anda ingin menyalin produk atau model, vakum gel silika terus ke dalam produk di atas, selepas membentuk gel silika kering, mengeluarkan produk tersebut. (nota: model perfusi umumnya mengamalkan kekerasan silikon lembut untuk mati, jadi demould mudah, tidak merosakkan bahagian dalam produk acuan silikon.

Siasatan