Kategori produk

Hubungi Kami

2fprototypes Co, Ltd
ADD:No.21 bangunan, 98 kawasan perusahaan, bandar Shajing, Baoan, Shenzhen, China
Tel: +86-755-23078283
PH: +8618929368892
E-mel:Info@2fprototypes.com

Silicon Rubber Model Vacuum Casting untuk Pembuatan Berkuasa Rendah

Silicon Rubber Model Vacuum Casting untuk Pembuatan Berkuasa Rendah

Pemutus vakum: Acuan pemutus vakum poliuretana adalah acuan yang diperbuat daripada getah silikon, biasanya berdasarkan acuan utama yang dihasilkan dari pemesinan CNC atau perkhidmatan prototaip kami yang cepat (SLA atau SLS). Pilihan ini sesuai untuk menyalin replika tuan pada 50 komputer. Resolusi asal adalah sangat ...

Hantar pertanyaan

Maklumat produk

10.jpg

Pemutus vakum:


Acuan pemutus vakum poliuretana adalah acuan yang diperbuat daripada getah silikon, biasanya berdasarkan acuan utama yang dihasilkan dari pemesinan CNC atau perkhidmatan prototaip cepat kami (SLA atau SLS). Pilihan ini sesuai untuk menyalin replika tuan pada 50 komputer. asalnya sangat tinggi.

1.JPG

Proses:


Kami boleh menggunakan perkhidmatan prototaip atau model kami sendiri dari pelanggan untuk membuat model induk. Model diletakkan di dalam ruang atau dalam kotak pemutus dan diisi dengan getah silikon cecair. Apabila silikon disembuhkan, ia boleh dipotong terbuka dan pemilik dikeluarkan. Sekarang terdapat rongga yang sangat sepadan dengan imej pemiliknya. Cawang ini dipenuhi dengan bahan pemutus yang anda pilih. Vakum digunakan pada acuan silikon, yang secara efektif menarik bahan ke dalam jurang dalam cetakan.

9.jpg

Bahan:


Semua jenis resin poliuretana boleh digunakan untuk bahagian pemutus untuk memenuhi keperluan anda - rintangan haba,
Fleksibel, jelas, tegar dan sebagainya. Banyak poliuretana boleh berwarna di dalam acuan atau boleh dicetak atau dicetak kemudian.

18.png

Kelebihan pemutus vakum:


Pemutus vakum poliuretana menghasilkan bahagian selesai berkualiti tinggi, hampir sama dengannya.
Bahagian mencetak suntikan, jangan menanggung kos yang berkaitan. Silicone sangat baik
Untuk meniru ciri-ciri yang kompleks dan benda-benda menggantung, percetakan 3D sukar, dan permukaannya dapat diekstrak untuk menghasilkan kemasan akrilik gloss tinggi. Mungkin juga mungkin untuk memasukkan acuan ke dalam bahan atau thread yang berbeza. Kelemahannya adalah bahawa acuan silikon tidak tahan lama, dan tidak boleh bergantung kepada geometri bahagian-bahagian untuk membuat lebih daripada 50 acuan.

2f Prototaip adalah salah satu pengeluar prototaip paling berpengalaman yang terletak di Shenzhen, China.We mengkhususkan diri dalam prototaip cepat oleh CNC, SLA, SLS dan Vacumm casting dan pencetakan suntikan plastik.

19.jpg

Kelebihan:
1. 15 tahun pengalaman dalam pembuatan prototaip dan alat
2. Memiliki dua kilang: kilang logam & kilang plastik
3. Perkhidmatan: CNC / SLA / SLS / Vacuum Casting / Tooling
4. Rawatan selesai profesional dan pelbagai
5. Harga terbaik dan perkhidmatan yang baik
6. Sebut dengan cepat dan projek selesai dengan berkesan
7.ISO 9001: 2015 & ISO / TS16949 berlalu

Proses syarikat kami:

34.jpg

Pensijilan sebagai:

7.jpg

Siasatan