Kategori produk

Hubungi Kami

2fprototypes Co, Ltd
ADD:No.21 bangunan, 98 kawasan perusahaan, bandar Shajing, Baoan, Shenzhen, China
Tel: +86-755-23078283
PH: +8618929368892
E-mel:Info@2fprototypes.com

Bahagian Silikon Getah Vakum Pelakon Prototaip Cepat

Bahagian Silikon Getah Vakum Pelakon Prototaip Cepat

Getah silikon adalah elastomer (bahan seperti getah) terdiri daripada silikon-sendiri silikon yang mengandungi polimer bersama-sama dengan karbon, hidrogen, dan oksigen. Getah silikon digunakan secara meluas dalam industri, dan terdapat banyak formulasi. Getah silikon seringkali satu atau dua polimer, dan ...

Hantar pertanyaan

Maklumat produk

Getah silikon adalah elastomer (bahan seperti getah) terdiri daripada silikon-sendiri silikon yang mengandungi polimer bersama-sama dengan karbon, hidrogen, dan oksigen. Getah silikon digunakan secara meluas dalam industri, dan terdapat banyak formulasi. Getah silikon seringkali satu atau dua polimer, dan mungkin mengandungi pengisi untuk memperbaiki sifat atau mengurangkan kos. Getah silikon biasanya tidak reaktif, stabil, dan tahan terhadap persekitaran dan suhu yang melampau dari -55 ° C hingga +300 ° C sementara masih mengekalkan sifat-sifatnya yang berguna. Disebabkan sifat-sifat ini dan kemudahan pembuatan dan membentuk, getah silikon boleh didapati dalam pelbagai jenis produk, termasuk: aplikasi automotif; memasak, membakar, dan produk simpanan makanan; pakaian seperti pakaian, pakaian sukan, dan kasut; elektronik; alat perubatan dan implan; dan dalam pembaikan rumah dan perkakasan dengan produk seperti pengedap silikon.

7.jpg8.jpg

6.jpg

Acuan pemutus vakum poliuretana adalah acuan yang diperbuat daripada getah silikon, biasanya berdasarkan acuan utama yang dibuat dari pemesinan CNC atau perkhidmatan prototaip cepat kami (SLA atau SLS). Pilihan ini sangat ideal untuk menyalin replika tuan pada 50 komputer. asalnya sangat tinggi.

5.png

Silika gel bahan acuan: gel silika domestik, gel silika yang diimport, gel silika yang telus, gel silika khas.
Bahan: domestik PU, PU yang diimpor, PU transparan, PU lembut, keluli, ABS, PP, PC, ABS suhu tinggi, dll.
tiga Mesin Casting Vacuum besar


Saiz pemesinan terbesar: 2300mm * 1100mm * 900mm

复模.png

2f Prototaip adalah salah satu pengeluar prototaip paling berpengalaman yang terletak di Shenzhen, China. Dari NC NC pemesinan ke mod kompleks pengeluaran batch kecil, benar-benar perkhidmatan sehenti: di mana-mana peringkat pada bila-bila masa untuk menindaklanjuti keperluan pelanggan atau penambahbaikan reka bentuk, pada masa yang sama kita akan mengikut keadaan sebenar proposal rasionalisasi yang dikontrakkan adalah dikemukakan, untuk membantu pelanggan mengurangkan kos, mengoptimumkan struktur, meningkatkan produk.

2.jpg

Perkhidmatan kami:
1.CNC pemesinan plastik dan prototaip cepat logam
Prototaip cepat plastik 2.SLA / SLS
3. pemutus vakum (acuan silikon)
4. Kejuruteraan & pembuatan produk
5. acuan penyaringan
Fabrik logam pemetik 6

8.jpg9.jpg

打包.jpg

10.jpg

Siasatan